Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Start vuurwerkverkoop is Ongeregeld

MELISSANT - Op zaterdag 28 december start de officiële vuurwerkverkoop op Goeree-Overflakkee.

Velen hebben er naar uitgekeken en hebben hun keuze bepaald. Anderen zijn bezorgd over wat de jaarwisseling brengen gaat. Een aantal partijen in Melissant heeft de koppen bij elkaar gestoken om te helpen van de oud- en nieuw viering een succes te maken in de vorm van een muzikaal feestje.
Het straatorkest van de firma Ongeregeld omlijst vanaf 12.00 uur een informatieve bijeenkomst op het Plein in Melissant pal naast de vuurwerkwinkel. Eigenaar Ronald van de Boogert daarover 'vanzelfsprekend verkoop ik goedgekeurd vuurwerk en let ik scherp op leeftijden. Vuurwerk is een mooie traditie als we rekening met elkaar houden'. De baas van Kliko, Janine Wegman; 'gelukkig wordt de overlast van vroegtijdig afsteken wel minder want honden kunnen er vreselijk angstig van worden. Op oudejaarsavond kan ik wel maatregelen nemen, ik hoop dat de vuurwerkliefhebbers daar rekening mee houden en hun kruit tot dan droog houden'
Het evenement met vooral vrolijke muziek en een beetje voorlichting wordt mede mogelijk gemaakt door de dorpsraad van Melissant, de gemeente Goeree-Overflakkee en kringloopbedrijf GoedvoorGoed.

Meer berichten