Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Motorrijders vergezellen de Sint en pieten naar de Ollie.

DEN BOMMEL - Vol verwachting stonden de leerlingen van OBS Ollie B Bommel donderdagmorgen buiten te wachten op de komst van Sinterklaas en zijn pieten.

Al een aantal keren hadden de kinderen de afgelopen weken post ontvangen van 2 pieten die de trein vanuit Spanje hadden gemist. Ze verbleven o.a. in Italië, Frankrijk en Duitsland dus de vraag was of deze pieten wel op tijd zouden zijn voor het bezoek aan de Ollie B Bommelschool.
Na het zingen van een aantal liedjes en het luidkeels roepen kwamen ze dan toch met een hoop kabaal de hoek omgereden.
Sinterklaas zat in een mooie zijspan en een flinke club motorrijders hadden de pieten een lift gegeven naar het altijd gezellige Den Bommel. Eind goed al goed en zo kon het sinterklaasfeest op school beginnen.
De leerlingen van groep 5 t/m 8 hadden weer hun uiterste best gedaan en schitterende surprises gemaakt. Natuurlijk werden deze bij binnenkomst vol bewondering bekeken door de sint en zijn pieten.
Voor de leerlingen van groep 1 t/m 4 was er een leuk circuit gemaakt waar ze onder leiding van de pieten pepernoten konden scoren tijdens de sintquiz en een pietendiploma konden halen bij de pietengym. Natuurlijk mocht ook iedereen even bij de sint komen en werden ze verwend met leuke cadeautjes.

Meer berichten