Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Rob geeft personal training: "Ik wil mijn passie overbrengen"

STELLENDAM - Rob Hobbel is 26 jaar oud en heeft een liefde voor sport, daarom besloot hij om na zijn sportopleiding personal trainer te worden. Hij begon drie jaar geleden op een kleine locatie aan de Deltageul in Stellendam. Hier gaf hij personal training en small group training. Een jaar later breidde hij uit met een fitnesszaal. Nu staat Rob weer op het punt van een uitbreiding, hij verhuist naar een ruimere locatie, met een grotere fitnesszaal en een nieuwe zaal waar groepslessen gegeven worden.

Rob vertelt over het ontstaan van zijn onderneming: "Na mijn sportopleiding ben ik begonnen als fitnessinstructeur bij diverse sportscholen. Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan. Op den duur wilde ik graag mijn eigen visie op een gezonde levensstijl overbrengen. En daarom besloot ik om mijn eigen onderneming als personal trainer te starten. De eerste locatie werd al snel te klein. En niet veel later werd ook de tweede locatie met fitnesszaal te krap, en besloot ik te verhuizen naar Pampus 4B, de locatie waar ik nu zit. Hier hebben de sporters de mogelijkheid om tot de beste resultaten te komen."

De nieuwe sportschool
De nieuwe sportschool van Rob beschikt over diverse trainingszones, en heeft de nieuwste fitnessapparaten ter beschikking. Zo is er een cardiozone met o.a. een stairmaster (traploper). Ook is er de functionele trainingszone waarin sportspeciefiek getraind kan worden met bijvoorbeeld de Synergy 360. Hier worden ook circuittrainingen gegeven. En natuurlijk mag de krachtzone ook niet ontbreken. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee grote zalen. Hier wordt de personal trainging en de verschillende groepslessen gegeven, zoals kickboksen, yoga en power workouts. Buiten zal er ook nog bootcamp gegeven worden. Rob's Personal training is 24/7 geopend.

De personal trainer: "In mijn werkwijze staat persoonlijke aandacht centraal, ook vind ik de vakbekwaamheid van mijn personeel belangrijk, iedereen die bij mij in dienst is heeft zijn diploma's of doet een sportopleiding zoals het CIOS. Verder heerst er in mijn sportschool goede sfeer, iedereen helpt elkaar.

De fanatieke sporter vertelt over zijn werk: "Het leukste aan het werk vind ik dat ik mijn passie voor sport over kan brengen naar mijn leden, ook zie ik de groei die mensen doormaken. Mensen maken niet alleen een fysieke groei door, maar krijgen ook een nieuwe levensstijl. Leden maken veel gezondere keuzes als ze eenmaal bezig zijn met het sporten, kiezen bijvoorbeeld eerder een stuk fruit als tussendoortje.

Op 7 december is er een open dag van 10.00u tot 16.00u. Op deze dag is er een voedingsdeskundige aanwezig en wordt er een open yogales gegeven. Verder is er ook nog een winactie waarbij er een gratis jaarabonnement weggegeven wordt en kan er in december gratis worden gesport als er een abonnement afgesloten wordt. Rob stelt twee verschillende abonnementsvormen van een halfjaar of jaar ter beschikking, een all-in abonnement waarbij leden in de fitness kunnen sporten en deel kunnen nemen aan de groepslessen, of een abonnement met alleen de fitness of groepslessen. Ook is er de mogelijkheid om een strippenkaart te nemen voor de groepslessen. Voor meer informatie kunt u naar de website: www.robspersonaltraining.nl.

Meer berichten