Logo eilandennieuws.nl

Welkom op de Vision Beurs

Zoals u gewend bent, is er in het eerste weekend van november de Vision beurs in Ouddorp.

Evenals vorige jaren is er ook dit jaar weer achter de schermen druk gewerkt om de beurs voor te bereiden. Voor de lezers en bezoekers van de beurs is het goed te weten dat het niet vanzelfsprekend is dat er dit jaar weer een Vision beurs is want kort na de vorige beurs gaf het bestuur van de stichting aan ermee te willen stoppen. Hierdoor was het doorgaan van de beurs niet zeker. Daarom overlegden enkele standhouders of er zo vlug mogelijk een nieuw bestuur gevormd kon worden. En dit is gelukt.

Na overleg met het vertrekkende bestuur is een nieuw bestuur gevormd en mogen we blij zijn dat de continuïteit van de beurs nu gewaarborgd is. Met dank aan het vorige bestuur en inzet van nieuwe bestuur dat ook nieuwe inzichten en kennis had, is de Vision beurs 2019 weer georganiseerd.

Dit jaar mogen we weer vele bestaande en nieuwe standhouders welkom heten op de beurs. Maar het slagen van een beurs zoals deze, is afhankelijk van u als bezoeker. Daarom hopen we op 1 en 2 november zoveel mogelijk mensen te verwelkomen in de sporthal van Dorpstienden in Ouddorp. Veel lokale en regionale ondernemers presenteren hun waren of diensten en u kunt in gezellige sfeer kennis daarvan nemen en zo mogelijk uw voordeel mee doen. De Vision beurs is ook een ontmoetingsplaats van oude en nieuwe bekend en dat brengt heel veel gezelligheid met zich mee en maakt de beurs bijzonder.

Het bestuur van de Vision beurs is blij dat wethouder Tea Both bereid is gevonden om de beurs op vrijdagmiddag 1 november tegen de klok van twee uur te openen.

Het bestuur en de deelnemers heten u hartelijk welkom.

Namens bestuur Vision Ouddorp,
Jaap van Oostenbrugge (voorzitter)

Meer berichten