Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Repetities Jong Dameskoor Shira weer van start

MIDDELHARNIS - Vanaf 26 augustus starten de repetities van Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman. Het nieuwe seizoen start met het kerstproject: 'Vol verwondering'.
Dames die kennis willen maken met ons koor, worden dan ook van harte uitgenodigd om de twee open repetitie avonden te bezoeken. Deze zijn op 26 augustus en 2 september in de Hoeksteen te Middelharnis.

Het koor is op zoek naar gemotiveerde jonge dames die graag zingen en studeren en staan. De repetities worden gehouden van 19.30 tot 21.30 uur. Op vrijdag 25 oktober zal het koor medewerking verlenen aan een concert te Dirksland, samen met Arjan en Fryda Huizer. Dit concert vindt plaats in de Hervormde Kerk te Dirksland. Daarnaast zijn er twee kerstconcerten gepland, op 11 december te Middelharnis en op 14 december te Goes. Op 24 december zal Jong Dameskoor Shira medewerking verlenen aan de Kerstnachtdienst in de Gereformeerde Kerk te Ouddorp.
Meer informatie over het koor staat op de website www.dameskoorshira.nl. Opgeven voor dit kerstproject kan via info@dameskoorshira.nl.

Meer berichten