Logo eilandennieuws.nl
Clementine Volker uit Goedereede. Foto: Neale Eckstein
Clementine Volker uit Goedereede. Foto: Neale Eckstein (Foto: Neale Eckstein)

Zangeres/songwriter Clementine nodigt Amerikaanse vrienden uit in Ouddorp

De Goereese zangeres/songwriter Clementine heeft nieuwe vrienden gemaakt tijdens haar reizen in Amerika. Op doorreis in Europa doen ze graag Goeree-Overflakkee aan. Clementine ontvangt ze in de intieme setting van New Harvest Inn, 'Coffeehouse'. Zij zal tijdens de concerten zelf een paar songs spelen, maar laat het podium vooral bij haar gasten.

Op 29 augustus komt Dan Navarro uit Los Angeles: stemacteur, zanger en schrijver van liedjes. www.dannavarro.com. Op 6 september is Jordi Baizan uit New York te gast, hij is net als Clementine finalist van de New Folk Competitie op het Kerrville Festival in Texas. www.jordibaizan.com. Tot slot is Wyatt Easterling uit Nashville te gast op 22 november. een bekende songwriter en producer. Hij was al eerder te gast en vond het ontvangst zo hartverwarmend, dat hij opnieuw naar het eiland reist.

De concerten starten om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Toegang: 12,50 euro, inclusief 1 drankje. Let op: Het aantal plekken is beperkt. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa bij New Harvest Inn. aan de Raadhuisstraat 19 & 21 in Ouddorp. Kijk voor meer informatie op www.newharvestinn.nl & www.clementine.fm.

Meer berichten