Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Pinksterwedstrijd bij Stal h't Kacheltie in Ouddorp

OUDDORP - Wat is er hard gewerkt de afgelopen weken aan de Oudelandseweg 49 in Ouddorp! Op deze gezellige stal is een mooi terras aangelegd en flink wat rommel opgeruimd. Het resultaat mag er zijn!

Er zijn heel veel kinderen uit Ouddorp en omgeving die hier iedere week les krijgen op één van de lieve pony's. Zelfs voor de kleuters van 3-6 jaar is er een gepast aanbod op zaterdag. Er wordt ook regelmatig een ponykamp georganiseerd en verder zijn de kinderen altijd welkom. Eigenaresse Thérèse Janse en haar partner Erwin Kröse zorgen er voor dat ieder kind zich hier thuis voelt, wat een warmte!
Een aantal weken geleden hebben ouders en vrijwilligers de koppen bij elkaar gestoken om wat 'terug te doen' op deze stal. Over het hele eiland zijn tegels opgehaald, zand werd geregeld door Van Zanten en materieel ter beschikking gesteld door JARO. Onder leiding van Jeroen van Vliet is hard gewerkt en iedereen die kon droeg z'n steentje bij, zelfs de kinderen. Fantastisch!
Op dit terras kunnen nu heel wat mensen komen kijken naar hun kroost, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Op 10 juni a.s. is de jaarlijkse Pinksterwedstrijd voor de kinderen die les krijgen bij Stal h't Kacheltie. Het beloofd een mooie dag te worden, dus kom kijken en genieten van de sfeer op deze geweldige stal!
Volg Stal h't Kacheltie op facebook om op de hoogte te blijven van alle activiteiten (facebook.com/KACHELTIE).

Meer berichten