Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Verhalenavond Petrus Vertelt in Stellendam

STELLENDAM - Op vrijdag 7 juni vindt in Stellendam de volgende editie plaats van de verhalenavond Petrus Vertelt. Meld u gratis aan en kom luisteren naar mooie, ontroerende en bijzondere verhalen.

Bij Petrus Vertelt vertellen mensen voor de microfoon een verhaal uit hun leven. Stuk voor stuk zijn dat mooie, bijzondere of ontroerende verhalen - elk verhaal is persoonlijk en echt gebeurd. De vertellers hebben verschillende achtergronden en hebben vaak geen podiumervaring. Tussen de verhalen door klinkt er mooie muziek en na afloop is er een gezellige borrel.

Podcast

Eerder waren er bijvoorbeeld bijzondere verhalen te horen over het kaarsje voor de dader van de aanslag op Koninginnedag in Apeldoorn, over een spookschip, over de terugkeer van een zeezeiler en over de jarenlange strijd om een 'nieuw hartje'. Deze verhalen zijn te beluisteren via de podcast Petrus Vertelt.

Locatie

De Rank, Bosschieterstraat 6 Stellendam

Datum en tijd

7 juni, 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Deze avond is een initiatief van Petrus, het magazine van de Protestantse Kerk in Nederland. Meer informatie en aanmelden: www.petrusvertelt.nl

Meer berichten