Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Vrolijke Fluiters op het podium

MELISSANT - De Vrolijke Fluiters hebben op donderdag 11 april weer hun jaarlijkse optreden gegeven. In de Melishof te Melissant brachten de blokfluitleerlingen onder leiding van docente M. de Lange-van Buren een divers programma.

Hierbij werd zowel solo als gezamenlijk gespeeld. Ook Isabel Melissant liet op haar klarinet enkele leuke liedjes horen. Zij heeft nu anderhalf jaar les van dhr. A.J. de Lange.
De middag werd traditioneel geopend met het Vrolijke Fluiters Clublied en een Menuet van Händel. Vervolgens klonken er liedjes in diverse muziekvormen;
solo, duo, trio, canon, met de CD enz. Bijzonder was het onderdeel waarbij beide groepen elkaar begeleidden met diverse kleine slagwerkinstrumenten. Het enthousiasme van de leerlingen was over de hele uitvoering heen duidelijk merkbaar.
Vrolijke Fluiters groep 1 bestond uit: Emma Drooger, Norah van der Wielen, Olga van Engen, Roos van Es en Ruth Timmerman. Vrolijke Fluiters groep 2 bestond uit: Alieke Adriaanse, Corianne de Korte, Elin Koppenaal, Lilian van der Bok, Lydia Noordam, Manouk Weesie en Natasha van Wijngaarden. Voordat de middag werd afgesloten met een driestemmig muziekstuk, gespeeld door alle Vrolijke Fluiters, werden de blokfluitleerlingen van groep twee een voor een naar voren geroepen. Zij kregen allemaal het welverdiende Vrolijke Fluiters Certificaat uitgereikt. Alle deelnemers gingen na een enthousiast applaus van het publiek met een mooie bloem naar huis.

Meer berichten