Logo eilandennieuws.nl
Foto: Dim Geelhoed

Tweede Aspergewandeltocht met drie mooie routes

HERKINGEN - Na het succes van afgelopen jaar wordt op 4 mei 2019 voor de tweede keer de Aspergewandeltocht georganiseerd vanaf de Aspergeboerderij in Herkingen.

Er worden dit jaar drie prachtige routes uitgezet. De te wandelen afstanden tijdens deze editie zijn 6½ , 12½ en 25 km. De tocht voert door de Slikken van Flakkee, de polders en over dijken en eindigt bij het aspergeland. De opbrengst van de tocht is dit jaar bestemd voor woonhoeve de Schaapskooij in Stellendam. Dit is een kleinschalig wooninitiatief op ons eiland waar acht mensen met een verstandelijke beperking wonen en begeleidt worden. De organisatie zorgt voor lekkere hapjes onderweg en aan het eind van de tocht ontvangen de deelnemers gratis een kleine lunch op de aspergeboerderij.
De tijden zijn voor de route van 6½ en 12½ km: inloop 9.10 uur, start 9.30 uur en voor de route van 25 km inloop 8.10 uur, start 8.30 uur.
De kosten zijn voor kinderen t/m 12 jaar €2,50 en voor 13 jaar en ouder €6,00.
De aspergewandeltocht; een tocht waarbij natuur, gezelligheid en sportief bezig zijn hand in hand gaan. Loopt u mee voor het goede doel? Zet de datum dan nu in uw agenda! Opgeven is fijn in verband met de te maken hapjes en lunch. Opgeven kan tot 3 mei. Meelopen is op eigen risico.
Nadere informatie en opgeven kan via: info@aspergeboerderij.com, telefonisch 0187-603301 of stuur een berichtje via facebook: Aspergeboerderij van der Velde, Peuterdijk 59, 3249 AW Herkingen.

Meer berichten