Frans Steginga en Yvette Jansen tijdens de opening van hun atelier. Foto: Archief Eilanden-Nieuws
Frans Steginga en Yvette Jansen tijdens de opening van hun atelier. Foto: Archief Eilanden-Nieuws

Landelijk Atelierweekend ook in Stad

Algemeen 240 keer gelezen

STAD AAN 'T HARINGVLIET – Meer dan vierhonderd beeldend kunstenaars in Nederland zetten op 17 en 18 november hun deuren open voor het publiek. Tijdens dit Landelijk Atelierweekend zijn Frans Steginga en Yvette Jansen de enige deelnemers op Goeree-Overflakkee.

Het Landelijk Atelierweekend is een initiatief van Stichting Kunstweek. Het is nu de derde keer dat het plaatsvindt. Het weekend is bedoeld om belangstellenden een kijkje achter de schermen te geven in ateliers: het creëren van een kunstwerk, hoe gaat dat eigenlijk?

Op landelijkatelierweekend.nl is het actuele overzicht te zien van alle deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over extra activiteiten. Onder de deelnemers valt dus ook Atelier-Galerie Yvette Jansen, de werkplaats en expositieruimte van goud- en zilversmid Yvette Jansen en haar man, beeldend kunstenaar Frans Steginga. Naast sieraden van goud en zilver, gecombineerd met verschillende soorten edelsteen, is er beeldend werk (schilderijen, beelden, grafiek) te zien.

Het adres is Molendijk 30b, Stad aan 't Haringvliet. Het atelier is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: www.yvettejansen.com en www.franssteginga.nl

Uit de krant