Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Fietsverhalen in Fietscafé Flakkee

MIDDELHARNIS - Op zaterdag 8 september a.s. wordt de GO Classic verreden op ons eiland. Lekker fietsen!

Velen zijn de afgelopen vakantietijd ook ergens gaan fietsen. Op de mountainbike, racefiets of gewoon de eigen stadsfiets. Dat levert vaak hele leuke verhalen op, met bijpassende foto's. Fietscafé Flakkee is komende zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur open om al die verhalen een podium te bieden.

"Als je dus niet zelf de GO Classic fietst of je hebt lekker wat tijd over, kom dan zeker langs. We zijn heel benieuwd naar jouw verhaal en het is ook leuk om dat van anderen te horen. Wie weet komen er handige tips uit naar voren", aldus de mensen van het Fietscafé.

Zo is medewerker Lucas Hartong van het Fietscafé afgelopen zomer op de racefiets van midden België naar midden Frankrijk gereden; ruim 300 kilometer. Hij vertelt er graag over: "Vooral over de vele, vele heuvels in de Ardennen en Vogezen", verzucht hij. Het Fietscafé zorgt voor een lekker drankje en hapje en er staat een beamer gereed met laptop om foto's te kunnen projecteren. Neem dus zeker je USB stick met plaatjes mee. Fietscafé Flakkee is te vinden aan de Hobbemastraat 1 te Middelharnis. Open van 13.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten