Afbeelding

35e keer grote Zomermarkt in Nieuwe-Tonge

Algemeen 315 keer gelezen

NIEUWE-TONGE - Ook dit jaar is er weer een grote Zomermarkt in en rondom Hervormd Centrum Elim aan de Zuiddijk 19 te Nieuwe-Tonge, van 9.00 tot 14.30 uur op zaterdag 30 juni.

Het is al jarenlang de laatste zaterdag in juni dat er een dergelijke markt georganiseerd wordt. De markt, met tussen de 30 en 40 kramen, wordt geheel georganiseerd door vrijwilligers uit de Hervormde Gemeente van Nieuwe-Tonge.

Er is van alles te koop van spullen uit grootmoeders tijd, tweedehands kleding, een grote hoeveelheid boeken en allerlei spullen die je op een rommelmarkt kunt verwachten. Er zijn ook kramen met allerlei lekkers, van oliebollen tot kruudplaetjes, van gebakken vis, haring tot pannenkoeken en Oud-Hollandse wafels. Ook ontbreken de kramen met cadeautjes, aardappelen, groente en fruit, plantjes, crea-artikelen, bakartikelen en kaarten niet.
Natuurlijk kunt u genieten van een heerlijke maaltijd van gebakken patat met een lekkere snack.
Verspreid over de markt kunt u meedoen met verschillende activiteiten om iets te winnen, zoals een Rad van Avontuur en diverse raadvellen.
Dit jaar zijn er ook een aantal nieuwe kramen, een kraam met schoonmaakartikelen, snoep, worst, kaas, noten en allerlei andere lekkernijen.
En als extra feestelijke actie worden er kaartjes verloot voor een vlucht met een heteluchtballon met vertrek uit Nieuwe-Tonge. Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje? Er zijn ook enkele kaartjes te koop, hierover kunt u contact opnemen met Wim van Wageningen: 06-55892311.
Omdat de markt voor de 35e keer georganiseerd wordt, is het tweede kopje koffie of thee gratis en is er voor iedere bezoeker een leuke verrassing.

Uit de krant