Felix Henrichs (rechts) ontvangt 'de spaarpot' met € 1.500,- uit handen van Lucas Hartong van Koop de Goede Hoop.
Felix Henrichs (rechts) ontvangt 'de spaarpot' met € 1.500,- uit handen van Lucas Hartong van Koop de Goede Hoop.

Gift voor Havenwerk van Koop de Goede Hoop

Algemeen 195 keer gelezen

MIDDELHARNIS - De afgelopen maanden heeft goede doelen winkel Koop de Goede Hoop gespaard voor de havenzending (SCFS), waarbij de familie Henrichs uit Dirksland nauw betrokken is. De verkoop liep zo goed dat een prachtig bedrag van 1500 euro kon worden overhandigd voor het werk in de Rotterdamse havens. De SCFS is wereldwijd actief om mensen aan boord van schepen op te zoeken, te bemoedigen en te voorzien van goede christelijke lectuur en DVDs.

Felix Henrichs, die de schepen bijna dagelijks bezoekt, is blij met de gift voor het havenwerk: "De tijd van kerst komt er weer aan en juist in deze tijd voelen mensen zich vaak eenzaam. Vooral als je op een schip moet zitten, ver weg van je gezin en zonder mogelijkheid samen met hen feest te vieren. Voor ons is het onvoorstelbaar om met kerst niet bij onze familie te kunnen zijn. Daarom hebben we ieder jaar de kerstpakketten actie, waarbij we veel pakketten naar de haven brengen. De gift van Koop de Goede Hoop is daartoe zeer welkom! Soms beginnen zeelui te huilen als ze een kerstcadeau ontvangen. Het is een unieke mogelijkheid om deze mensen te laten merken dat we echt om hen geven door de liefde van de Here Jezus uit te delen".

Familie Van Heiningen

Koop de Goede Hoop spaart tot eind dit jaar voor een nieuw doel: de familie Van Heiningen in Thailand. Zij werken voor de GZB en zijn met name actief in het stichten van nieuwe kerken, in nauwe samenwerking met de plaatselijke christenen. Wilt u meer weten over het werk van de familie Henrichs (havenzending) of Van Heiningen (GZB) dan bent u altijd welkom in de winkel. Uiteraard staat koffie, thee en wat lekkers klaar. U vindt Koop de Goede Hoop aan de Hobbemastraat 1 te Middelharnis. Ook kunt u de Facebook pagina van Koop de Goede Hoop bezoeken.

Uit de krant