Afbeelding

Zeer geslaagde wandelmars in Nieuwe-Tonge

Algemeen 261 keer gelezen

NIEUWE-TONGE - Vrijdag 24 juni was er voor de veertiende keer een wandelmars voor alle leeftijden in en om Nieuwe-Tonge. Na een stilstand van twee jaar gingen er, ondanks de twijfelachtige weersomstandigheden, rond de 150 enthousiaste lopers bij Ons Dorpshuis van start.

De deelnemers konden kiezen uit drie afstanden: vijf, tien en vijftien kilometer. Met af en toe een drupje regen in het begin, maar later toch nog behoorlijk warm en droog weer, liepen de deelnemers door de mooie omgeving van Nieuwe-Tonge. Spar Klapmuts verzorgde de lopers onderweg met een flesje drinken en een appel. De deelnemers passeerden verschillende stempelposten waar ze een stempel ontvingen. Alle lopers konden na de aankomst in Ons Dorpshuis een mooie medaille ophalen. Onder het genot van een drankje kon er nog gezellig uitgerust en nagepraat worden in Ons Dorpshuis.

“Deze wandelmars is weer mooi voorbeeld van een voortreffelijke samenwerking tussen Stichting Ons Dorpshuis, gymnastiekvereniging S.S.S. en de dorpsraad. De organisatie kan weer terug kijken op een hele mooie avond, wat ook mede mogelijk is gemaakt door alle betrokken vrijwilligers. Als u nog eens na wilt genieten kijk dan op de facebook pagina (www.facebook.com/gymnastiekverenigingsss) voor een kleine foto impressie”, aldus de organisatie.

Uit de krant