(Foto: Pixabay).
(Foto: Pixabay).

Moederdagactie en mini-markt in Ouddorp

Algemeen 565 keer gelezen

OUDDORP - Met moederdag in aantocht organiseert de Activiteitencommissie van de Hervormde Kerk in Ouddorp weer een leuke en lekkere actie. 

In samenwerking met Kwekerij Luime uit Ouddorp worden mooie tuinplanten verkocht. Denk hierbij aan geraniums, mooie zomerbloeiers en ook hangpotten en hangzakken voor aan de schutting. Daarnaast zijn de actieve bakkers uit de gemeente weer gevraagd om hun lekkernijen te bakken. Zo worden er heerlijke gebakjes verkocht in verschillende smaken, maar ook boterkoek en kokosmakronen. Bestellen van de planten en gebakjes kan via: http://www.tinyurl.com/moederdagactie2022, 0623464879 of activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl. De planten kunnen besteld worden t/m 2 mei en de gebakjes t/m 5 mei. Uiteraard is kun je al deze producten ook bestellen voor je buurvrouw, broer, collega of jezelf.

Op zaterdag 7 mei kunnen de bestellingen tussen 10.00 en 12.00 uur opgehaald worden bij de Hervormde Kerk in de ring van Ouddorp (Weststraat 2). De bestellingen kunnen voor 1 euro extra bezorgd worden in Ouddorp. Tijdens het ophaalmoment is er een mini-markt bij de kerk waar iedereen nog fleurige (moederdag)cadeautjes kan kopen en mooi laten inpakken of bij mooi weer even kan uitrusten en bijkletsen op het terras met een kop koffie.

Uit de krant