Afbeelding

Jubilarissen COV Laudando

Algemeen 553 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Drie jaar geleden was het inmiddels dat COV Laudando haar laatste ledenvergadering had, maar 6 april was het dan eindelijk zover dat het weer kon. Op de foto’s het afscheid van een zeer betrokken bestuurslid: Rien Abramse; hij heeft in de 49 jaar dat hij lid is van Laudando, bijna alle bestuursfuncties al een keer onder zijn hoede gehad.

De andere foto is van twee zussen, die in de afgelopen jaren een jubileum hadden: zij zijn namelijk beiden al voor maar liefst 40 jaar lid.

“Als koor zijn we dankbaar dat we de ledenvergadering weer konden houden, maar nog veel meer dankbaar zijn we dat we weer kunnen en mogen zingen!” laat Laudando weten. “De naam Laudando betekent immers ‘om te prijzen’ en dat is wat we doen: we prijzen onze God voor Zijn genade en danken Hem in ons zingen in alles.”

Op woensdag (de gewoonlijke repetitie-avond) gaat Laudando weer verder met haar programma: op 14 mei om 16.30 uur, hoopt het koor alsnog de (al tot tweemaal toe eerder geplande) Evensong in Dirksland uit te voeren. Een herhaling van de Evensong staat gepland voor 20 mei in de Gasthuiskerk van Zierikzee.

Voor de plannen die men daarna heeft, is Laudando naarstig op zoek naar projectzangers: op 12 november hoopt het koor in de Grote Kerk van Middelharnis pareltjes uit de de Duitse en Italiaanse Barok uit te voeren i.s.m. een kleine orkestbezetting.

Dus als u mee wilt zingen bent u van harte welkom. U kunt zich opgeven bij Marian de Leeuw, door middel van een telefoontje of app naar 06-44460898. Vrijblijvend op woensdagavond kan ook. We beginnen om 19:45 uur in de Emmaüskerk aan de Koningin Julianaweg te Middelharnis.

Uit de krant