Afbeelding

Garage Lars Doornbosch: kleinschalig en persoonlijk

Algemeen Zakelijk nieuws 1.359 keer gelezen

OUDE-TONGE - Dat kan ik zelf ook, dacht Lars Doornbosch, toen hij een tijd bij een garagebedrijf had gewerkt. Dus trok hij de stoute schoenen aan en startte hij vier jaar geleden zijn eigen garage in Oude-Tonge. Het bleek een goede zet te zijn.

“Ik begon met nul klanten”, blikt Lars terug. “Maar ik had al enige bekendheid, omdat ik altijd al met auto’s bezig was. Vanaf de eerste dag heb ik nooit zonder werk gezeten.” Onder andere via de Facebookpagina en mond-tot-mondreclame wisten steeds meer klanten de weg naar Garage Lars Doornbosch te vinden. Niet alleen uit Oude-Tonge, maar vanuit de wijde omgeving.

Lars verklaart dit succes als volgt: “Het is hier kleinschalig en heel persoonlijk. Wij zijn geen dealerbedrijf met een balie, maar hier loop je zo naar binnen, onder je eigen auto door. Je kunt de olie eruit zien lopen… Verder ben ik direct en eerlijk, kan ik wel zeggen. En de koffie is lekker. Er komen geregeld mensen binnen lopen voor een kopje koffie en een technisch praatje.”

Tot september runde Lars het garagebedrijf in zijn eentje. Maar dat was door de drukte niet meer te doen. Vandaar dat er nu ook een leerling-automonteur in de garage rondloopt: Matthias Kievit. Dat maakt het wat makkelijker om alle werkzaamheden uit te voeren. “Wat we allemaal doen? Apk’s, onderhoud, reparaties en aircoservice aan alle merken. We hebben – even kijken – dit jaar al 600 keuringen uitgevoerd. Ja, verkopen doen we ook. Er staan hier altijd wel een paar leuke occasions. Waarom dit werk zo mooi is? Nou, je houdt mensen mobiel en zorgt ervoor dat ze veilig de weg op kunnen.”

Boezemweg 9 E | 3255 MC Oude-Tonge
T. 0187 - 66 31 18 | E. info@larsdoornbosch.nl | www.garagelarsdoornbosch.nl

Uit de krant