Logo eilandennieuws.nl
Foto:

Fietspuzzeltocht door Ouddorp en omstreken

OUDDORP - Al fietsend puzzelen. Of al puzzelend fietsen, dat mag ook. Als je maar goed om je heen kijkt naar de mooie omgeving met duinen, water en veel natuur op de Kop van Goeree. Ook dit jaar is er weer een leuke fietspuzzeltocht georganiseerd door de Activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente Ouddorp. Op maandag 2 augustus is iedereen van harte welkom om mee te fietsen en te puzzelen.

Vanaf de Dorpskerk in Ouddorp (Weststraat 2) wordt gestart tussen 18.15 en 19.00 uur en de lengte van de tocht is ongeveer 20 km. Je komt langs veel mooie plekjes en kan genieten van de prachtige natuur die het eiland te bieden heeft. 

Deelname is 3 euro per persoon en de opbrengst komt volledig ten goede aan de Hervormde Gemeente. Om groepsvorming te voorkomen is er geen georganiseerde tussenstop. Voor onderweg krijgen de deelnemers daarom een goodiebag mee met leuke en lekkere dingen. De goodiebags worden mogelijk gemaakt door AH Ouddorp, Stormachtig, Het Wapen van Stellendam, Van Rossum Makelaardij, Jouw Marktkraam Ouddorp, Akershoek Fietsen en Stophardwater.nl.

Ook dit jaar zijn er weer mooie prijzen te winnen. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Kapsalon Puur en Het Wapen van Stellendam. De Activiteitencommissie wil alle sponsoren heel hartelijk bedanken voor deze fijne samenwerking.

Geen tijd om 2 augustus mee te fietsen? Geen probleem, na 2 augustus komt de fietstocht en puzzeltocht beschikbaar tegen een vergoeding van 2,50 euro (exclusief goodiebag). Voor meer informatie en/of het bestellen hiervan kan er contact opgenomen worden met Daniëlle Quist via 06-23464879 of activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl.

Meer berichten