Afbeelding

Met vernieuwde kantoor wil NXXT nóg beter worden

Algemeen Zakelijk nieuws 836 keer gelezen

STELLENDAM - Beter worden als je al goed bent. Dat is het thema waarmee NXXT Rijscholen en FIRSTT Rijopleidingen aan de weg timmert. Het geldt voor alle facetten, waaronder het kantoorpand in Stellendam. Dat is in vijf maanden tijd totaal vernieuwd en duurzaam gemaakt. Vrijdag 9 juli was er een openingsfeestje.

Door Kees van Rixoort

Om het gebouw zat een blauwe strik. Omgeven door licht, geluid en vuurwerk kwamen Anna-Catharina, Julian, Marie-Louise en Antony Catsburg door de papieren deuropening naar buiten. Dat was de openingshandeling, bekeken door een groot aantal NXXT-relaties. Zij zagen het jeugdige viertal met blije gezichten over de loper richting vader Jan Catsburg, de oprichter en eigenaar van NXXT en FIRSTT, moeder Karina, zusje Josephina en broertje Rafael lopen.

Vóór deze spectaculaire opening sneed Jan Catsburg het thema ‘beter worden als je al goed bent’ aan. “Je wilt altijd beter worden. We voeren dit thema in het hele bedrijf door. NXXT is in 2019 al uitgeroepen tot beste rijschool van Nederland. We hebben al een leerlingentevredenheid van 9.3, maar we gaan voor de 10.”

Het feestje was ook aanleiding om terug en vooruit te blikken. “We zijn best geschrokken van corona. Er was onzekerheid. Wat overkomt ons nu? Hoe lang gaat het duren? Maar we zijn met alle franchisenemers in staat gebleken deze periode door te komen. Fantastisch, echt een prestatie! Het is ook fantastisch dat je kunt rekenen op je samenwerkingspartners, ook als het lastig is.”

“We kijken ook vooruit”, vervolgde Catsburg. “Waar gaan we naartoe? We willen beter worden: beter worden als je al goed bent. Ons vernieuwde kantoor is een onderdeel van het totaal. Het heeft een professionele uitstraling en we hebben nu een veel betere werkomgeving.” Catsburg noemde in het kader van het thema ook de tevredenheid van de franchisenemers en de NXXT-formule. NXXT heeft 135 rijinstructeurs in heel Nederland.

Veel gepresteerd

Hij bedankte iedereen die een rol speelde bij de vernieuwing van het kantoorpand. “Er zijn veel mooie dingen bedacht en gedaan en er waren veel partijen betrokken. Er is gruwelijk veel gepresteerd. Daar ben ik heel dankbaar voor. Geniet van dit feestje!”

Er was van alles te eten en te drinken op het feestterrein rond het gebouw met de blauwe strik. Je kon ook op de foto met een vogel op je schouder. En de provinciale missen liepen er rond. Zij zijn de kandidaten voor de titel Miss Beauty of the Netherlands. Op 28 augustus weten we wie de mooiste van het land is. Beter gezegd: zijn, want er komen drie missen: Miss Beauty, Miss Intercontinental (19 tot en met 27 jaar) en Miss Teen (15 tot en met 18 jaar). NXXT is sponsor van de verkiezing.

Uit de krant