Afbeelding

Roeisloep kiest het ruime sop

Algemeen 223 keer gelezen

HERKINGEN - De sloep van Roeivereniging Gelias is na een lange lockdown periode weer te water gelaten in de thuishaven Herkingen.

“Blij dat we weer schouder-aan-schouder kunnen sporten. Heerlijk roeien in de buitenlucht op het prachtige Grevelingenmeer dat uitermate geschikt is voor deze sport. Wekelijks vinden er op maandag- en woensdagavond trainingen plaats met plezier en volharding. We roeien de haven uit, langs de strekdam en dan verder de Grevelingen op richting bijvoorbeeld de Mosselbank en Bruinisse. De wind kan van alle kanten komen, maar die uitdaging nemen we aan tot golven bij max. windkracht 5. Terwijl de boeg de golven splijt, zwemt er soms een zeehond een stukje mee. De training is vooral goed voor de armspieren en de romp”, aldus de mensen van de Roeivereniging.
Het gemêleerde team bestaat uit 8 fanatieke roeiers m/v en een roerganger-trainer. Ben je een teamplayer en hou je van buiten sporten op het water? SloepRoeiVereniging Gelias heeft het sporten weer hervat en rekent op een gezond seizoen. Meer info via: https://www.gelias.nl/.

Uit de krant