Afbeelding

Schilderwerk 10 jaar tiptop in orde met GlansGarant

Algemeen Zakelijk nieuws 222 keer gelezen

Tien jaar zekerheid over de kwaliteit van het schilderwerk. Dat biedt GlansGarant, waarvan schildersbedrijf Bazen in Herkingen partner is voor de Zuid-Hollandse Eilanden. Veel klanten – particulieren, Verenigingen van Eigenaren en ondernemers – hebben een onderhoudsplan van GlansGarant, dat ook als voordeel heeft dat je de kosten spreidt over een langere periode.

“We maken een onderhoudsplan voor tien jaar of langer. Dat is altijd maatwerk”, legt Andres Bazen het principe van GlansGarant uit. “In die periode is het onderhoud van het schilderwerk gegarandeerd. Vergelijk het met de jaarlijkse inspectie van de cv-ketel of de APK voor de auto.”

Wie een GlansGarant-onderhoudsplan heeft, kan ervan op aan dat het buitenschilderwerk elk jaar aandacht krijgt. Om de vijf à zes jaar staat er een schilderbeurt op het programma. Daarnaast is er de jaarlijkse inspectie. Eén keer in de drie jaar voert de schilder een tussentijdse onderhoudsbeurt uit, waarna bijvoorbeeld het houtwerk aan de zonzijde weer tiptop in orde is.

“Er is veel vraag naar GlansGarant”, zegt Bazen. “Van Ooltgensplaat tot Ouddorp en van Brielle tot Numansdorp. En veel klanten willen na de eerste periode weer een nieuw onderhoudsplan. Het is te begrijpen, want je hebt op deze manier langere tijd geen omkijken naar het schilderwerk. Dit is echt ontzorgen.”

Schildersbedrijf Bazen is in 1980 gestart en is sindsdien uitgegroeid tot een zaak met twintig man personeel. “Hoe je dat doet? Door hard te werken, je afspraken na te komen en altijd voor de hoogste kwaliteit te gaan”, aldus Andres Bazen.

Behalve voor particulieren en ondernemers, verzorgt Bazen schilderwerk voor onder andere woningcorporaties, diverse vakantieparken, gemeentes en de eilandelijke molenstichting.

St. Elizabethstraat 17 | 3249 BC Herkingen | 06-21500849
info@schildersbedrijfbazen.nl | www.schildersbedrijfbazen.nl

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant