Afbeelding

Van Mossel OPC Opel levert maatwerk bedrijfswagens aan CuraMare

Algemeen Zakelijk nieuws 155 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Met de inzet van een gloednieuwe Opel Vivaro en praktische Movano – voorzien van een gesloten laadbak en tillift – heeft CuraMare recentelijk haar wagenpark uitgebreid. Van Mossel OPC Opel Middelharnis leverde de voertuigen aan de zorgorganisatie, die garant staat voor persoonlijke en hoogwaardige zorg in het ziekenhuis, thuis en op de woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee en Westelijk Voorne-Putten.

“Aan het gestelde wensenpakket kunnen we met onze veelzijdige Opel Bedrijfswagens een prima invulling geven”, vertelt Twan van der Made enthousiast. “Door onze schaalgrootte (10 locaties in Brabant, Zeeland en Zuid-Holland, red.) hebben wij altijd een zeer uitgebreid aanbod op voorraad. In goed en plezierig overleg hebben we de juiste producten met elkaar afgestemd”. Met name de Movano vereiste de nodige extra aandacht qua praktische gebruiksoplossingen. "De ombouw van onze bedrijfswagens gaat altijd in overleg met de klant”, vult Van der Made aan. “Maatwerk is dan ook vaak aan de orde en doordat we deze werkzaamheden zelfstandig uitvoeren, is tijdige levering gegarandeerd”.
In de tweede helft van het vorige jaar (juli t/m december) stelde Van Mossel OPC Opel Middelharnis een gratis zorgauto ter beschikking voor de medewerkers in de thuiszorg. Van der Made “Met de landelijke actie #vanmosselhelptzorghelden hebben we in mobiliteit ook op ons eiland een bijdrage kunnen leveren door de inzet van een compleet elektrische MG ZS EV.”

Afbeelding

Uit de krant