(Foto: Zeeuws Museum).
(Foto: Zeeuws Museum).

Met de Museum Plus Bus naar Zeeuws Museum

Cultuur 359 keer gelezen

OUDE-TONGE - Op dinsdag 13 september gaat ASVO we na een onderbreking van inmiddels 3 jaar door onder andere door de corona pandemie weer met de Museum Plus Bus op reis. “Wij zijn verheugd dat onze vereniging is ingeloot en deze keer gaan we naar het Zeeuws Museum in Middelburg.”

De reizen van de Museum Plus Bus worden gesponsord door de deelnemers aan de Vriendenloterij. De dag-arrangementen zijn speciaal bedoeld voor mensen die zelf door hun leeftijd en/of lichamelijke conditie niet meer in de gelegenheid zijn musea te bezoeken. In principe geldt dit vanaf een leeftijd van 70 jaar.

De bus vertrekt om 9.15 uur bij de Grutterswei in Oude-Tonge. Bij aankomst wordt koffie of thee aangeboden door de Museum Plus Bus-organisatie. Om 11.30 uur volgt een rondleiding in het museum. Om 12.30 uur is er een lunch in museum (voor de gehele groep). Het museum heeft een speciale lunchaanbieding. De lunch is voor eigen rekening en kost 15 euro. Vanaf 13.30 uur is er gelegenheid tot zelfstandig rondkijken. Om 14.15 uur vertrekt men weer richting Oude-Tonge (aankomst rond 16.15 uur bij de Grutterswei).

Voor deze reis geldt dat er maximaal twee vaste rolstoelen of 1 elektrische rolstoel boven in de bus geplaatst kan worden. Voor scootmobielen is géén plaats. Maximaal 16 opvouwbare rollators en/of opvouwbare rolstoelen kunnen onder in de bagageruimte worden vervoerd. Het maximaal aantal deelnemers is 45 personen, inclusief begeleiding. De busreis en entree in het museum zijn gratis. De kosten dient men te voldoen voor maandag 5 september op bankrekening NL22 RABO 0314 6579 59 t.n.v. Algemene Senioren Vereniging Oostflakkee. Aanmelden per e-mail kan tot vrijdag 2 september bij h.zonneveld39@hotmail.com telefonisch op nummer 0187-630098.

Kijk voor meer informatie over het Zeeuws Museum op www.zeeuwsmuseum.nl.

Uit de krant