Afbeelding

Strijd in onderlinge wedstrijden bij Hockey Club Goeree-Overflakkee

Algemeen 336 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Afgelopen zaterdag werden er bij Hockey Club Goeree-Overflakkee voor de eerste keer onderlinge wedstrijden gespeeld tussen de verschillende jeugdteams.

De hockeyjeugd is erg blij dat ze ondanks de nu geldende RIVM maatregelen toch weer een balletje kunnen slaan. De doordeweekse trainingen bij HCGO zijn altijd uitdagend, echter het wedstrijdelement ontbreekt hier vaak bij. De wedstrijddag van afgelopen zaterdag was georganiseerd door de HCGO activiteitencommissie en een groot succes te noemen. Volgens de geldende voorwaarden van het KNHB sportprotocol gingen diverse teams van HCGO onderling de strijd aan. De spelende jeugdteams genoten van hun eerste wedstrijdminuten in enkelen weken. De onderlinge potjes zijn ook mooie gelegenheid om de socialen contacten tussen de jeugdteams te stimuleren.

Komen uw kids kennis maken met deze toffe teamsport? De eerste trainingen als proeflid bij Hockeyclub Goeree-Overflakkee zijn zonder enige verplichting, na het inschrijven via de website van de club (hcgo.nl) kan er diverse keren meegetraind worden voordat er een beslissing genomen moet worden omtrent een eventueel definitief lidmaatschap van de vereniging. Iedereen is welkom om mee te trainen! HCGO beschikt over diverse jeugd- en seniorenteams en ook over een heus maandagavond recreantenteam waarin op een recreatieve wijze gehockeyd kan worden.

Uit de krant