Afbeelding

Projectorkest weer van start

Algemeen 231 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het bestuur van Muziekvereniging Apollo uit Nieuwe-Tonge laat weten dat het Projectorkest Goeree-Overflakkee op donderdag 24 september bij voldoende deelname weer van start gaat met het tweede project in 2020.

Het projectorkest biedt muzikanten de gelegenheid om in een periode van 8 á 10 weken aan een concert te werken. De muziek die dan tijdens het concert ten horen wordt gebracht, heeft te maken met een thema of gebeurtenis binnen de regio. Na ieder concert wordt het orkest ontbonden tot het volgende project. De repetities van het projectorkest zijn op de donderdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur op de volgende data: donderdag 24 september; donderdag 1 oktober; donderdag 8 oktober; donderdag 15 oktober; donderdag 22 oktober; donderdag 29 oktober; donderdag 5 november; donderdag 12 november; donderdag 19 november. De eerste uitvoering is op donderdag 26 november en de tweede uitvoering op donderdag 3 december.

Ook het projectorkest heeft een paar maanden stil gelegen door het coronavirus. “Helaas waren wij als vereniging genoodzaakt de repetities voor het projectorkest uit te stellen. Nu de maatregelen versoepeld zijn, kan het projectorkest weer starten en daar kijken wij ook erg naar uit! Ook worden er tijdens de repetities natuurlijk rekening gehouden met de welbekende maatregelen. Zo kan er op een veilige manier toch nog muziek worden gemaakt!” aldus de organisatie.

Iedereen die een instrument bespeelt uit de harmonie, fanfare- of brassband (HaFaBra) -orkesten is welkom om deel te nemen. Ben je zelf de muzikant of ken je ook andere muzikanten die het leuk vinden om aan het projectorkest mee te doen? Schrijf je zelf dan snel in via de website www.projectorkestgo.nl. Op deze website vind je het aanmeldingsformulier van het projectorkest.

Wie meer informatie wil, kan ook dan het aanmeldingsformulier gebruiken en de vraag stellen in het tekstvak. Er zal dan zo snel mogelijk een reactie volgen. Mailen kan ook naar: info@projectorkestgo.nl.

Uit de krant