Afbeelding

Drie jubilea bij Heftruck Centrale Dirksland

Algemeen 1.290 keer gelezen

DIRKSLAND – Bij Heftruck Centrale Dirksland viel er iets te vieren. Het bedrijf stond stil bij het feit dat maar liefst drie werknemers twaalf en een halfjaar aan de Heftruck Centrale zijn verbonden.

Op 1 juli was het twaalf en een halfjaar jaar geleden dat John Aarnoudse bij Heftruck Centrale in dienst trad als bedrijfsleider. Aan de - toen nieuwe - functie heeft hij een heel brede invulling gegeven: “planning, facturatie, leerlingbegeleiding, klantcontact en technische vraagstukken zijn bij hem in goede handen”, aldus zijn werkgever Bas Groeneweg.

Vanaf die zelfde periode werkte ook Lennard Bakker al zo veel mogelijk mee op zaterdagen en in vakanties, voorafgaand aan zijn vaste dienstverband als monteur. Ondertussen Inmiddels zijn er op locatie vele duizenden reparaties uitgevoerd en honderdduizenden kilometers op zijn Sprinters gezet.

Ryszard Michalczyk werkte in die tijd ook al als ingehuurde kracht voor het bedrijf, waarna ook hij in vaste dienst kwam. Aanvankelijk als schilder, maar hij bleek een multi-talent, zodat nu ook revisie en elektronica tot zijn taken behoren.

Bas Groeneweg: “We kijken dankbaar terug op een hele mooie periode, waarin we dankzij ieders inzet, met elkaar, onze groeiende klantenkring zo goed mogelijk van dienst konden zijn. Dit soort langere dienstverbanden geven ruggengraat aan een onderneming! We hebben mooie en moeilijke dingen met elkaar meegemaakt, en kijken dan ook met vertrouwen naar de toekomst.”

Ondertussen werken er tien mensen bij het bedrijf waar, volgens Groeneweg “collegialiteit en klantgerichtheid samen op gaan. Met z’n allen hebben we al veel mooie machines af mogen leveren”.

Bas over de jubilarissen: “kort gezegd, Ryszard kan alles, Lennard fikst alles, en John regelt alles. Mede namens de andere collega’s en onze klanten: bedankt mannen!”

Uit de krant