Afbeelding

Speeltuin de Flierefluiter in Dirksland weer open

Algemeen 1.071 keer gelezen

DIRKSLAND - Sinds afgelopen woensdag is speeltuin de Flierefluiter weer open. "Na een spannende periode in deze coronacrisis mogen we toch open", aldus het bestuur van SVIK.

Toch moet er met een aantal zaken rekening worden gehouden. Op de eerste plaats moeten de door de RIVM gestelde regels in acht worden genomen: het regelmatig wassen en/of desinfecteren van de handen en de ouders dienden de 1,5 meter in de gaten te houden. "Heel belangrijk: heeft u gezondheidsklachten zoals hoesten, verkoudheid, koorts et cetera blijf dan thuis".
In dit seizoen is de speeltuin geopend op woensdagmiddag en vrijdagmiddag, van 13.00 tot 16.30 uur. De toegangsprijs is gratis voor kinderen van leden van de SVIK. Kinderen van niet-leden betalen €1,00 per persoon. Dit geldt voor de hele middag.

De overzichtelijke speeltuin heeft speeltoestellen voor jong en oud en voor de ouders gezellige zitjes. In de speeltuin kunnen ook kleine versnaperingen, ijsjes en drinken gekocht worden. Verder biedt de speeltuin genoeg ruimte voor een middag plezier.

Het bestuur van SVIK is nog op zoek naar enkele vrijwilligers, die één keer per maand op de woensdag of vrijdagmiddag in de speeltuin aanwezig willen zijn om gasten/kinderen te ontvangen, toezicht te houden en andere taken. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij één van onze aanwezige vrijwilligers tijdens de opening van de speeltuin of stuur een mail met eventuele vragen of uw aanmelding aan info@svik.nl.

Uit de krant