Afbeelding

KunstKijk Goeree-Overflakkee 2020

Algemeen 509 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Woensdagavond 20 mei was de opening van de KunstKijk gepland. Deze opening zou in de Overkant te Ouddorp plaatsvinden.

De dagen daarop, van 21 t/m 24 mei zou er van alles te zien zijn geweest, verspreid over het eiland op zo’n 30 verschillende locaties. Waaronder enkele nieuwe. Een kleine 80 kunstenaars met heel veel apart en divers werk zouden hun creaties tentoonstellen. Aan de amateurs was ook gedacht. Schilderclub de Streek uit Dirksland had een tentoonstelling gepland op een eigen locatie. Op diverse locaties was muziek geregeld, afspraken werden afgerond en de bouwploeg zou een 1e werkbijeenkomst houden.

Nu ligt ineens alles stil en daarom heeft de organisatie gekeken naar wat nog wel kan, want de voorbereidingen waren al in een vergevorderd stadium. Daarom is besloten om maar digitaal open te gaan. Wat al verzameld is, is nu online te bekijken via www.kunstkijk.com.

Er is van alles te zien, zoals de kunstwerken, welke kunstenaars er mee zouden doen, welke muziek, de specials, de amateurs, alle locaties en ook de sponsoren. Er is zelfs een KunstKijkcadeaubon te bestellen. Ook is er via de website een ‘mooi boekje’ digitaal te bekijken.

Wie geïnteresseerd is in de nieuwsbrieven van KunstKijk kan een mailtje te sturen naar info@kunstkijk.com.

Uit de krant