Afbeelding

Succesvolle muziekavond De Stove met Serge en Coco

Algemeen 492 keer gelezen

SOMMELSDIJK - De muziekavond met Serge en Coco bij De Stove in Sommelsdijk was afgelopen zaterdag een succes.

Met het geld van de eerste Fair bij De Stove zou men naar de dierentuin gaan, maar dat ging enkele keren niet door wegens slecht weer of ziekte. In plaats daarvan werd zaterdag de muziekavond georganiseerd. "Het was een succesvolle avond met een volle zaal, iedereen was blij en had een lach op zijn gezicht", aldus de organisatie.

Om 19.00 uur begon de show met Coco en uiteraard met Serge (buikspreker), Coco is de knuffel van Serge een klein aapje met streken. Hij sprak over giezelig in plaats van griezelig, echt niet, en nog meer stopwoorden die je op De Stove wel de hele week zal horen. Iedereen had de grootste lol met die kleine dondersteen. Zo hebben de aapjes uit De Stove ook nog een dansje en liedje geleerd over aapje.

In de pauze zijn er veel loten verkocht en samen met Serge, Anneke en Chris werden de lootjes getrokken. Serge verzorgde de muziek, Anneke de trekking en Christiaan las de getallen voor. Opa was er ondanks zijn ziekte ook. Hij had het erg naar zijn zin, helemaal toen hij een heleboel loten had gekocht en met twee van de drie prijzen naar huis ging, te weten een koektrommel vol speculaas en een haarföhn. Die laatste was natuurlijk voor oma, want zelf heeft hij nog maar weinig haar op zijn hoofd.

Serge zong daarna nog verschillende nummers, waar iedereen mee kon zingen en dansen als ze dat wilden, onder andere de polonaise mocht niet ontbreken. Serge liet ook Simone en Vanessa nog optreden. Die twee kennen Serge al van toen ze klein waren (2 jaar) en nu zijn ze in de dertig. Sjaloom Zorg kijkt terug op een ouderwetse muziekavond vol hoogtepunten.

Uit de krant