Afbeelding

Inloophuis De Boei, boekbespreking onder leiding van Gerdie Schellevis

Algemeen 175 keer gelezen

OUDDORP – Vorige keer lag er een stapel boeken klaar voor de gasten van Inloophuis De Boei. Een boek om mee te nemen en te lezen ter voorbereiding op de boekbespreking van 27 november, aanvang 13.00 uur, Inloophuis De Boei in 'De Overkant', Dijkstelweg 33 te Ouddorp.

Het kleine meisje van mijnheer Linh van Philippe Claudel. Claudel is een meester van de zachtheid. In zijn boeken is er geen plaats voor het cynisme en de hardheid van deze tijden. Natuurlijk ontbreken de narigheid en het verdriet niet, maar er duiken bij Claudel altijd mensen op die meestal onbewust het goede doen en op zachte wijze met kleine gebaren en kleine woorden zorgen voor de verbinding tussen mensen.
Een boek gekozen door Gerdie Schellevis, wellicht wel om die reden. De verbinding tussen mensen, daar zijn geen grote woorden voor nodig. Wel de aandacht en het luisterende oor.
Daar staat Inloophuis De Boei ook voor. Er te zijn voor mensen die behoefte hebben aan een praatje, hun verhaal kwijt willen, het verdriet, de onzekerheden als je te horen krijgt dat jij of een familielid kanker heeft. De Boei biedt het contact met lotgenoten of/en met de gastvrouwen.
Geen vervoer of niet kunnen reizen met Openbaar Vervoer, neem contact op om gebruik te maken van de gratis chauffeursdienst, mobiel: 06 22111572 of via de mail: info@deboeigo.nl.
Bezoek ook de Facebookpagina; St. Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee.

Uit de krant