Ina Los (links) en Natalie van Hoorn. Foto gemaakt door: Ruben Frencken, rencken photography.
Ina Los (links) en Natalie van Hoorn. Foto gemaakt door: Ruben Frencken, rencken photography.

Gastouderbureau 'bij Humpie' gestart op Goeree-Overflakkee

Algemeen 1.526 keer gelezen

DIRKSLAND - Per 1 oktober is er een nieuw lokaal gastouderbureau op Goeree-Overflakkee actief. Met de komst van 'bij Humpie' kunnen vraagouders met behulp van het bureau een geschikte gastouder vinden voor hun kinderen. Door de groeiende vraag naar goede, flexibele maar vooral betaalbare opvang is het gastouderschap voor veel mensen echt een uitkomst.

Gastouderbureau 'bij Humpie' is opgezet door Natalie van Hoorn, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Hierdoor is zij goed op de hoogte van het 'opvangprobleem' op Goeree-Overflakkee. Ze zegt: "Uiteraard wilt u het aller beste voor uw kind(eren), een fijne betrouwbare opvang in huiselijke kring, maar het is ook van belang dat er aan alle veiligheids-, gezondheids- en kwaliteitseisen wordt voldaan." Als ouder kunt u vaak in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag, hiervoor dient de gastouder te voldoen aan alle eisen en te zijn ingeschreven bij een gecertificeerd gastouderbureau. Gastouderbureau 'bij Humpie' is landelijk geregistreerd en gemeentelijk erkend en daarom een goede keus!

Ina Los (persoonlijke coach) feliciteert Natalie van Hoorn (eigenaresse) met de officiële start van gastouderbureau 'bij Humpie'. "Ik ben super blij met coaching die ik heb gekregen van Ina Los, zij heeft mij goed geholpen tijdens de opstartfase. Een ervaren vrouw die een glansrijke toekomst ziet voor 'bij Humpie'." Vertelt Natalie enthousiast. Ze geeft uitleg over de plannen: "Wij ondersteunen de gastouders om aan de wettelijke eisen voor gastouderschap te voldoen, geven begeleiding en bieden aanvullende scholing aan. Daarnaast zorgen wij voor een geschikte match bij gast- en vraagouders en regelen wij al het papierwerk. Periodieke evaluatie zorgt ervoor dat alles op rolletjes blijft lopen. Mocht u al een geschikte gastouder gevonden hebben, ook dan kunt u zich samen bij ons inschrijven. U staat vrij om zich in te schrijven bij een bureau van uw keuze. Een gastouder mag bij meerdere bureau's ingeschreven staan. Wij bieden opvang aan en zoeken gastouders."

Neem voor meer informatie contact op met gastouderbureau 'bij Humpie' via 06-15426931 of via info@bijhumpie.nl. Of volg Bij Humpie op Facebook.

Uit de krant