Afbeelding

Groot succes behaald door HCGO f-trainers: alle F-jes geslaagd!

Algemeen 223 keer gelezen

MIDDELHARNIS - vrijdagavond 10 februari was het zover, de laatste training in de zaal voor de jongste jeugd van Hockey Club Goeree-Overflakkee. Sommige jongens en meisjes vonden het best spannend: laten zien wat je geleerd hebt van je trainer in de zaal! Dit alles onder grote publieke belangstelling van de op de tribune toekijkende familieleden.

Zo'n 30 jongens en meisjes traden feestelijk uitgedost aan in recreatiecentrum "de Staver". Onder begeleiding van de HCGO trainers liepen de jongste leden van HCGO alle leuke oefeningen af. Deze waren best moeilijk, maar alle HCGO kids hebben allemaal enorm hun best gedaan! Tussen de Hockeyoefeningen door werd er een kleine pauze ingelast, want anderhalf uur zaalhockeyen, dat is best zwaar. Diverse HCGO vrijwilligers zorgden dat iedereen (ook de trainers en begeleiders!) van de nodige energie werden voorzien. De Hockeyoefeningen werden door diverse HCGO jeugdleden uitgelegd en voorgedaan. HCGO keepster Loes van Oosten en veldspelers Duco en Eleonoor ter Braak, Siebe Willebrand, Matthijs Roos, Joy van der Welle en Tess Kieviet legden de oefeningen zo goed uit, dat ieder F'je dit spetterend nadeed.

Het toegestroomde publiek moedigde de kinderen ook aan, waardoor iedereen zijn en haar beste beentje voorzette. Na overleg met alle begeleiders en trainers, konden we gelukkig iedereen een mooi diploma en een medaille uitreiken. Het was een zeer geslaagde avond voor iedereen en HCGO feliciteert alle F'jes! Op naar een mooie hockey-carrière!

Hockey ook iets voor uw kinderen? Het buitenseizoen wordt binnenkort hervat. Kijk op HCGO.nl voor meer informatie, de eerste 2 trainingen zijn volledig vrijblijvend! Of kom gezellig eerst eens kijken op onze thuisbasis "de Pallandt" in Middelharnis.

Uit de krant