Afbeelding

Rabobank sponsort honkbalvereniging The Islanders

Algemeen 390 keer gelezen

OUDE-TONGE - Deze week is Rabobank Het Haringvliet een sponsorcontract aangegaan met honk- en softbalvereniging The Islanders uit Oude-Tonge. De overeenkomst werd onder winterse omstandigheden getekend bovenop de pitcherheuvel van het honkbalveld op sportpark De Koepel.

Ondanks haar hoge hakken deinsde Lenny van Lenten, en haar collega Annelie Kornet van de Rabobank, er niet voor terug de besneeuwde pitcherheuvel te bestijgen. ,,Nee joh, dat lukt wel. Wat een ontzettend leuk idee dit. Zo hebben we nog nooit een sponsorcontract ondertekend,'' lachte Lenny uitbundig. Terwijl op de achtergrond de jongens en meisjes van The Islanders enthousiast met handschoen, bal en knuppel aan de slag gingen.
Ook The Islanders-voorzitter Richard Blokland glom van tevredenheid. ,,We zijn ontzettend blij met de bijdrage van de Rabobank. Het geld wordt gebruikt voor één van onze belangrijkste projecten, namelijk het jaarlijkse Scholenhonkbalproject voor de basisscholen. Vroeger kwamen de financiën nog van de honkbalbond, maar de laatste jaren moeten we dit als vereniging helemaal zelf bekostigen."
De Rabobank staat midden in de samenleving, en wil deze graag versterken, op onder meer het gebied van vitaliteit, jeugd en gezondheid. ,,En daarom past de sponsoring van dit Scholenhonkbalproject van de honkbalvereniging perfect in dit plaatje," licht Lenny van Lenten nog toe.
Binnenkort gaan de uitnodigingen voor het Rabobank Scholenhonkbalproject weer naar de basisscholen op Goeree-Overflakkee. Het project wordt afgerond met twee toernooimiddagen voor de deelnemende scholen op woensdag 17 en 24 mei.

Uit de krant