Afbeelding

Activiteit fotografie en beeldcoaching 'Mijn leven in beeld bij De Boei'

Algemeen 329 keer gelezen

OUDDORP - Op dinsdag 24 november 2015 is er weer een inloopdag van Stichting Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee. Deze dag wordt georganiseerd voor mensen met kanker en hun naasten, zoals partners, familie, vrienden en nabestaanden.

Vanaf 10.00 uur staan de koffie en thee klaar in gebouw 'De Overkant', Dijkstelweg 33 te Ouddorp. Rond 12.00 uur nuttigen we met elkaar de zelf meegebrachte lunch. Vanaf 13.30 uur kan er deelgenomen worden aan de activiteit fotografie en beeldcoaching. U kunt zelf beslissen wanneer u wilt komen; als u het leuk vindt om de hele dag aanwezig te zijn, dan kan dit, maar ook alleen een bakje komen drinken, een praatje komen maken of alleen deelnemen aan de workshop is mogelijk.

Tijdens de workshop fotografie en beeldcoaching leert men een aantal basisbeginselen van de fotografie. Daarnaast kunnen de deelnemers direct aan de slag. Er wordt door iedere deelnemer een thema of onderwerp gekozen en daar wordt een eigen fotoreportage van gemaakt dat jouw verhaal vertelt. Van de foto's kan bijvoorbeeld een (familie)collage worden gemaakt. Deze activiteit nodigt uit om gevoelens en ervaringen in beeld om te zetten. Wanneer het lastig is om je woorden te uiten, kunnen beelden duidelijk maken wat je van binnen voelt. Daarnaast kan het ook rustgevend en ontspannend werken en bijdragen aan het (her)vinden van balans in het leven met en na kanker.

Workshopbegeleider Niranyana Jayamary is fotografe en beeldcoach en geeft verschillende fotografieworkshops. In haar werk kiest ze sociaal-maatschappelijke thema's en staan mensen centraal.

Ervaring is niet nodig, u bent van harte welkom. De activiteit start om 13.30 uur en er zijn geen kosten aan verbonden. Wel is het fijn als u zelf een camera, smartphone of ipad en een foto die belangrijk voor u is meebrengt naar de activiteit. Aanmelden is niet nodig.

De inloopdagen vinden plaats in 'De Overkant', Dijkstelweg 33 te Ouddorp. Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen via het emailadres info@deboeigo.nl of het telefoonnummer 06-22111572. Meer informatie is te vinden op onze website www.deboeigo.nl of de Facebookpagina www.facebook.com/deboeigo

Uit de krant