Bijeenkomst Regio-Ondernemers Woord en Daad

Algemeen 444 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Donderdag 5 maart is er een bijeenkomst van de regio-ondernemers van Woord en Daad. De gastspreker is trainer en coach Marco Tieleman. Naast de training is er veel ruimte om te netwerken.

Hij gaat in op vragen als: 'U wilt groeien met uw bedrijf, u zou willen dat uw medewerkers eigen verantwoordelijkheid nemen en niet steeds met simpele vragen aan uw bureau staan, of erger nog, u thuis bellen. Maar hoe u dat voor elkaar kunt krijgen vraagt u uzelf regelmatig af. U zou meer invloed willen kunnen uitoefenen. Het lezen van boeken over leiderschap heeft nog niet opgeleverd wat u nodig hebt. Maar hoe dan wel?'

De bijeenkomst start om 16.00 uur bij Heleon Groep, Van der Waalsweg 13 in Middelharnis. Tijdens het buffet is er weer volop gelegenheid voor ontmoeting en netwerken. Rond 19.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten. Vanwege het 'trainingskarakter' van de bijeenkomst kunnen er maximaal 35 personen deelnemen. De deelname aan deze bijeenkomst is gratis. Aanmelden is verplicht en kan per e-mail: abvanderveer@outlook.com. Sponsors maken het buffet en de training mogelijk, deelnemers kunnen hun waardering voor deze avond omzetten in een vrijwillige bijdrage voor het project van regio-ondernemers in Nicaragua.

RegioOndernemers zijn ondernemers op de Zuid-Hollandse Eilanden die netwerken tegen armoede. Naast onderling netwerken bundelen zij de krachten voor een vakonderwijsproject in Nicaragua.

Een diploma, arbeids-bemiddeling en persoonlijke inzet zorgen voor aantoonbaar betere kansen op de arbeidsmarkt. Kansarme jongeren, waaronder ook veel alleenstaande moeders, krijgen hierdoor de kans te werken aan een betere toekomst. Dit doen de ondernemers via Stichting Woord en Daad. De regio-ondernemers organiseren geregeld lokale, inspirerende en ontspannende (netwerk)activiteiten.

Marco Tieleman heeft jarenlange ervaring in de zakelijke dienstverlening. Hij legt zijn werkwijze uit: 'Training werkt als er een probleem is en er de wens is te veranderen. Van willen naar weten, naar kunnen. En dan stopt het vaak. Erg jammer. Want juist dóen is de cruciale factor waaruit blijkt of een training succes heeft. Groeien doe je zelf!'.

Zie ook www.coachingrotterdam.nl.

Uit de krant