Afbeelding

Eerste Flakkeeboxen zijn geplaatst

Algemeen 300 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Momenteel is de eerste fase van het project Flakkeebox geplaatst. Alle betrokken partijen zijn enthousiast over de uitstraling en kwaliteit van de boxen. Het gehele terrein is aangepakt en voorzien van nieuwe infra, Jan Boeter BV en H. Wolfert Tuinaanleg en Onderhoud zijn hier verantwoordelijk voor. Rekers Beton heeft de boxen geleverd en Van Alphen Makelaardij de boxen verkocht. Schipper & Zn. Electrotechniek bv verzorgd het aansluitwerk wat betreft elektrisch. Zo zijn tal van lokale bedrijven betrokken bij deze ontwikkeling. Koper van eerste uur Gert Vinke van Vinke Catering is heel erg blij met zijn nieuwe werkplek. Betaalbaar, duurzaam en netjes, alles waar ik naar op zoek was voor mijn onderneming heb ik hier gevonden. Hij kan zijn klanten keurig bedienen vanaf deze nieuwe locatie. Voor de rest vonden andere bedrijven ook de weg naar de Oosthavendijk te Middelharnis.

"Deze locatie is een prima investering voor nu en voor in de toekomst", volgens Alwin van Alphen. Betaalbare bedrijfsruimte en opslagruimte wordt schaars in Nederland. Tevens zijn er prima verhuurmogelijkheden voor een ieder die de rente op de bank niet genoeg vind, een rendement van 6% valt met gemak te behalen met de verhuur. In de eerste fase is nog 1 grote box a € 29.500 en 1 kleine box a € 12.950 te koop, bedragen zijn exclusief 21% btw.

De tweede fase wordt in het eerste kwartaal van 2015 opgestart. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van Alphen Makelaardij 0187 476555 of info@vanalphenmakelaardij.nl

Uit de krant