Afbeelding

'Restyling' Kapsalon Marvellous Middelharnis

Algemeen 988 keer gelezen

MIDDELHARNIS – Na zes jaar was kapsalon Marvellous in Middelharnis, aan Nieuwstraat 24, volgens eigenares Anita Tanis toe aan een grondige verbouwing, of - in kapperstermen - een mooie restyling. Het resultaat mag er zijn: in slechts twee weken tijd heeft de kapsalon een complete metamorfose ondergaan.

"Ik wilde de beschikbare ruimte beter benutten en tegelijk de kapsalon in een nieuw jasje steken. Het strakkere lijnenspel past goed bij het moderne imago dat Marvellous wil uitstralen", vertelt Anita.
Anita Tanis is begonnen op 19-jarige leeftijd en is al een ervaren ondernemer in het kappersvak. Dat ondernemen heeft ze van geen vreemde, want ze komt uit een echte ondernemersfamilie. Haar opa runde jarenlang de bekende 'rommelbok' in Ouddorp. "Mijn ouders hebben me altijd gesteund in het ondernemen en me ook flink geholpen bij de verbouwing".
Anita wil zich blijven ontwikkelen. Zo heeft ze recent nog de opleiding "Master Colour", een intensieve kleuropleiding bij Wella, met succes afgerond. Ook de medewerkers volgen regelmatig knip- en verfcursussen van o.a. de Kinki-academie. "Zo lopen we voorop in de laatste trends en kunnen de modernste kniptechnieken toepassen".
Naast de vestiging in Middelharnis heeft Marvellous nog twee kapsalons in Ouddorp en Ooltgensplaat. "We hebben berekend dat iedereen op Goeree-Overflakkee binnen een straal van 15 km bij een Marvellous kapsalon terecht kan", zegt Anita. Er werken in totaal twaalf dames bij Marvellous, die zowel dames, heren als kinderen kappen en 'kleuren'. Kapsalon Marvellous is ook gespecialiseerd in visage en bruidsmake-up. Of er binnenkort nog een vierde kapsalon bijkomt? Anita zegt met een glimlach: "Zou best eens kunnen, maar dan wel buiten het eiland."

Voor meer informatie: www.kapsalonmarvellous.nl.

Uit de krant