De kruising van de N215 met de Oudelandsedijk bij Nieuwe-Tonge. (Beeld: provincie Zuid-Holland)
De kruising van de N215 met de Oudelandsedijk bij Nieuwe-Tonge. (Beeld: provincie Zuid-Holland)

Inloopavond in De Staver over werkzaamheden aan N215

Algemeen 690 keer gelezen

SOMMELSDIJK - De provincie Zuid-Holland en Mourik Infra organiseren maandag 22 april een inloopavond om inwoners te informeren over de werkzaamheden aan de N215 tussen Dirksland en Oude-Tonge. Er wordt meer verteld over de planning en de omleidingsroutes.

De deuren van het Prieel in De Staver staan open van 19.00 uur tot 21.00 uur. Het projectteam staat klaar om met de bezoekers in gesprek te gaan en vragen te beantwoorden. Er is geen plenair programma en vooraf aanmelden is niet nodig.

“Nu we richting de fase van de uitvoering gaan, komt er meer informatie om met u te delen”, laten de provincie en Mourik Infra weten. “Om u van alle actuele informatie en werkzaamheden op de hoogte te houden, zet Mourik Infra de gratis BouwApp in. Via de BouwApp blijft u op de hoogte van de planning, bereikbaarheid en omleidingen.”

Download de (gratis) app in de appstore van uw telefoon of scan de QR-code; Zoek naar ‘N215 Dirksland-Oude Tonge’; Druk op volgen.


Werkzaamheden in juni en juli 

“In juni voeren we onderhoud uit aan de parallelweg tussen de Molendijk en de Oudelandsedijk. De werkzaamheden bestaan uit het verbreden van de weg en het aanbrengen van nieuw asfalt. Ook maken we in juli een aansluiting van de N215 op de nieuw aan te brengen rotonde ‘De Tram’. Via de BouwApp houden we u op de hoogte van de werkzaamheden. Direct omwonenden en bedrijven in de omgeving ontvangen daarnaast een informatiebrief over de werkzaamheden.”

Contact

“Heeft u vragen of opmerkingen over de uitvoering van de werkzaamheden? Omgevingsmanager Chantal Amoureus van Mourik Infra staat klaar voor al uw vragen via N215@mourik.com en 085-40114 98.” 

Uit de krant