Afbeelding

Wiljo Reijnders nieuwe voorzitter Oranjevereniging Nieuwe-Tonge

Algemeen 707 keer gelezen

NIEUWE-TONGE - Oranjevereniging Ring van Oranje in Nieuwe-Tonge heeft een nieuwe voorzitter. Karolien Jordaan heeft tijdens de afgelopen ledenvergadering van 12 februari de voorzittershamer overgedragen aan Wiljo Reijnders.

De Oranjevereniging van Nieuwe-Tonge bestaat uit een enthousiaste club vrijwilligers die er alles aan doen om er ieder jaar weer een mooie Koningsdag van te maken voor alle dorpsbewoners. Iedere Koningsdag is het rondom de kerk in de Ring weer een drukte van belang. Denk daarbij aan de aubade, de kramenmarkt, vermaak voor de kinderen, kerkbezichtiging en het beklimmen van de toren. Ook luisteren we naar onze muzikale dorpsgenoten, groot en klein. ‘s Middags wordt er genoten van de bingo en het jaarlijks terugkerend succesnummer; de zeskamp.

“Op onze jaarlijkse ledenvergadering hebben we afscheid genomen van onze bestuursleden Karolien Jordaan en Sylvia van der Spoel. Als dorpsbewoners zijn we hen dankbaar voor de vele tijd en energie die zij voor dit doel gegeven hebben”, aldus de oranjevereniging. “De afscheidsavond was een feestelijke avond die gevierd werd met cadeaus en taart. Er werd een afscheidsspeech gehouden door een medebestuurslid, daaruit bleek wel dat er altijd een fijne en nauwe samenwerking binnen het bestuur is geweest. Er werd een gedicht voorgedragen namens de plaatselijke kerken. Als kers op de taart werden de vertrekkende bestuursleden toegespeeld door de plaatselijke muziekvereniging Apollo, waar veel mee wordt samengewerkt.”

“We zijn blij dat Wiljo Reijnders de voorzittershamer overneemt. Hiermee is een stabiele koers van de Ring van Oranje weer gewaarborgd. We gaan er met elkaar weer alles aan doen om er weer een fantastische Koningsdag voor ons dorp van te maken. Heeft u hierover ideeën of wensen, dan kunt u altijd mailen naar ringvanoranje@gmail.com. We staan altijd open voor mensen die mee willen denken of een vrijwilligerstaak willen vervullen.”

Uit de krant