Afbeelding

Ladies’ Circle organiseert tweede editie Eilandkwis

Algemeen 371 keer gelezen

GOEREE-OVERFLAKKEE - Vanwege het grote succes vorig jaar organiseert Ladies’ Circle op zaterdag 9 maart van 19.00 tot 23.00 uur de tweede editie van de Eilandkwis.

De Eilandkwis is een quiz waarbij gespeeld wordt met een eigen team op eigen locatie voor een zelfgekozen doel. Het doel moet lokaal zijn en verbonden aan Goeree-Overflakkee. Vorig jaar deden 34 teams mee en werd er maar liefst 4650 euro aan prijzengeld uitgereikt voor zeven verschillende doelen.

De categorieën binnen deze quiz zijn zeer divers. Van rekenvragen, tot het oplossen van rebussen of het raden van liedjes. Uiteraard zijn de antwoorden niet zomaar te vinden op het internet. Maar ook een actieve categorie wordt zeker niet overgeslagen. Vorig jaar mocht men onder andere op zoek naar voorwerpen in het Streekmuseum, moest men op zoek naar de beer op D’n Diek, er moesten liedjes geraden worden die op het draaiorgel gespeeld werden bij Nieuw Rijsenburgh en men mocht nog even terug de schoolbanken in om een Cito-toets te maken in de Bosseschool.

“Uiteraard zijn de vragen dit jaar nóg uitdagender en grappiger gemaakt”, zegt Ladies’ Circle. “En ook aan de kinderen wordt gedacht met de kindercategorie. Kortom, het is een geweldig evenement voor familie, vrienden en/of collega’s.” De prijsuitreiking vindt plaats op 22 maart op een nader te bepalen locatie. “Heb je ook zin in een gezellige avond waarbij je geld kunt winnen voor je sportvereniging, muziekvereniging of een van de andere lokale doelen? Je kunt nog inschrijven tot 1 maart.”

Meer informatie is te vinden op https://lc45.ladiescircle.nl/eilandkwis/.

Uit de krant