Een foto van de Mannendag van vorig jaar.
Een foto van de Mannendag van vorig jaar.

Ds. René Visser spreekt op Mannendag in Ouddorp

Algemeen 534 keer gelezen

OUDDORP - Het Mannencomité Goeree-Overflakkee is druk bezig met de organisatie van de Mannendag 2024, die plaatsvindt op zaterdag 3 februari. Deze dag zal ds. René Visser uit Amsterdam met de aanwezigen nadenken over het thema ‘Nooit meer alleen’. De Mannendag wordt gehouden in het kerkgebouw van de Doopsgezinde Gemeente in Ouddorp.

Ds. René Visser is werkzaam als missionair predikant binnen de Protestantse Gemeenten Amsterdam Watergraafsmeer, als schakel tussen Kerk de Bron en de buurt. Daarom organiseert de kerk er allerlei activiteiten en is Visser regelmatig in Watergraafsemeer te vinden voor ontmoeting en gesprek met mensen in de wijk. Samen met zijn vrouw Christine is René Visser mede-initiatiefnemer van ‘we.Worship’, een beweging in de Protestantse Kerk Amsterdam met als doel door aanbidding, muziek en gebed iets van God te ervaren. Bijna wekelijks is er een bijeenkomst in een kerk in de stad.

De Mannendag vindt plaats in het gebouw van de Doosgezinde Gemeente, Dorpstienden 3 in Ouddorp. Vanaf 8.45 uur is er mogelijkheid tot inschrijven en inloop met koffie, het programma begint om 9.30 uur. Na een gezamenlijke lunch is er nog alle tijd om na te praten. De kosten voor de Mannendag zijn 17,50 euro. Mochten deze kosten een belemmering zijn, vraagt het comité contact op te nemen via onderstaand e-mailadres, zodat de Mannendag voor iedereen toegankelijk blijft.

Vooraf inschrijven kan via het e-mailadres aanmelden.mcgo@gmail.com. Hierbij graag naam, adres, e-mail en telefoonnummer vermelden.

Uit de krant