Afbeelding

COV Laudando zoekt projectleden voor barokconcert

Algemeen 1.183 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Christelijke Oratoriumvereniging Laudando zoekt projectleden voor het concert op 13 april in de dorpskerk van Nieuwe-Tonge, dat in het teken staat van de barok.

“Hou je van klassieke muziek met een voorkeur voor 17e-eeuwse muziek? COV Laudando nodigt je van harte uit om deel te nemen aan ons aankomende koorconcert. Het koor voert tijdens het concert op 13 april een aantal prachtige barokwerken uit van onder andere Lotti, Graupner, Buxtehude en Telemann, begeleid door een orkest. Als projectlid krijg je de gelegenheid om mee te repeteren met het koor, onder leiding van dirigent Maarten Koopman. Je krijgt ook professionele zangcoaching, stemvorming en studiemateriaal. Bovendien kun je genieten van de gezellige sfeer en de leuke activiteiten die COV Laudando organiseert.”

Projectlid worden

COV Laudando verwelkomt graag zangers die een zekere basiskennis in de muziek bezitten. Een auditie maakt deel uit van de selectie. Aanmelden kan via ledenzaken@covlaudando.nl. De kosten voor het project zijn 50 euro, inclusief bladmuziek, koffie en thee in de pauze van de repetitie. Er is nog plaats voor alle stemsoorten, maar wees er snel bij want vol is vol. De wekelijkse repetitieavond is op woensdag in de Emmaüskerk te Middelharnis, aanvang 19.45 uur.

“Twijfel je nog? Kom dan geheel vrijblijvend naar de open avond op 10 januari. Laat even weten dat je komt via bovenstaand e-mailadres.”

Uit de krant