(Foto: Merel Tuk)
(Foto: Merel Tuk)

Inloopbijeenkomst over regionaal bedrijventerrein Oude-Tonge

Algemeen 600 keer gelezen

OUDE-TONGE - De gemeente Goeree-Overflakkee organiseert dinsdag 12 december een inloopbijeenkomst over de plannen voor een regionaal bedrijventerrein in Oude-Tonge. Omwonenden en belangstellenden kunnen hier het ontwerpbestemmingsplan inzien en vragen stellen. De bijeenkomst wordt gehouden in de Grutterswei. Dat schrijft de gemeente in een bericht op Facebook.

Initiatiefnemer GOlogix B.V. heeft het voornemen om middelgrote en grote bedrijfsruimten voor logistiek, productie, opslag of handel te realiseren op BedrijvenPark Oostflakkee in de gemeente Goeree-Overflakkee. Het plangebied is gelegen aan de Zonnekracht en Waterfront op BedrijvenPark Oostflakkee te Oude-Tonge. De gemeente Goeree-Overflakkee wil omwonenden en andere belangstellenden graag de mogelijkheid geven om de plannen en het ontwerpbestemmingsplan (dat vanaf 15 november ter inzage ligt) in te zien en hierover vragen te stellen. Daarom is er dinsdag 12 december van 16.30 tot 19.00 uur een inloopbijeenkomst in de Grutterswei, Willemstraat 14 in Oude-Tonge.

“Je kunt binnenlopen op het moment dat jij dat wenst. Medewerkers van onze gemeente en (adviseurs van) initiatiefnemer GOlogix staan klaar om je uitleg te geven over de plannen en jouw vragen over het ontwerpbestemmingsplan te beantwoorden”, zegt de gemeente. Er is ook aandacht voor het onderwerp verkeersafwikkeling. “De gemeente en provincie hebben als taak om te zorgen voor een goede afwikkeling van het verkeer van en naar het BedrijvenPark Oostflakkee. Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over de berekeningen van de verwachte verkeersintensiteit en de te treffen maatregelen.”

Meer informatie is te vinden op https://www.goeree-overflakkee.nl/bedrijventerreinoudetonge

Uit de krant