Afbeelding

Theehuys De Oostdijk opent haar deuren

Algemeen 2.602 keer gelezen

SOMMELSDIJK - In 2022 opende Sjaloom Zorg een nieuwe dagbestedingslocatie: De Oostdijk. De locatie, op Oostdijk 49 in Sommelsdijk, draait inmiddels een aantal maanden en is nu toe aan de volgende stap: de opening van Theehuys De Oostdijk.

Bij Theehuys de Oostdijk kunnen diverse thee-, koffie- en aanverwante artikelen worden aangeschaft. De thee wordt door deelnemers van dagbesteding De Oostdijk verpakt. En ook de verkoop in het Theehuys wordt door de deelnemers gedaan.

Naast bovenstaande artikelen wordt er ook koek en cake gebakken door de deelnemers. Wat dacht u van een theetje en daarbij een zakje overheerlijke kruukplaetjes? En zeer binnenkort is ook het unieke koekje ‘Het Oostdijkje’ te koop bij het Theehuys.

Theehuys De Oostdijk opent op dinsdag 31 januari. De deelnemers en medewerkers van Sjaloom Zorg nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen in het unieke Theehuys. Op dinsdagmorgen 31 januari staat de thee klaar en kunt u aanschuiven voor een ‘bakkie’.

De openingstijden van Theehuys De Oostdijk zijn (voorlopig) op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10-12 uur en van 13-15 uur en woensdag van 10-12 uur.

Uit de krant