(Foto: Shutterstock)
(Foto: Shutterstock)

Ontmoetingsavond in Ooltgensplaat

Algemeen 359 keer gelezen

OOLTGENSPLAAT - Op donderdag 9 februari organiseert de veldwerkgroep van Stichting Ontmoeting Goeree-Overflakkee een Ontmoetingsavond in Ooltgensplaat. De avond begint om 19.00 uur met een gebedsmoment, waarvoor bezoekers van harte uitgenodigd worden.

De inloop start om 19.30 met koffie waarna het programma zal beginnen. Veldwerkers Gerwin Rikkers, Martine Aantjes en Lieneke Struijk zullen deze avond vertellen over het werk onder jongeren op Goeree-Overflakkee. “Werk wat hard nodig is. Ze komen soms in lastige situaties. Wat mooi dat er dan op de juiste manier hulp geboden kan worden of een luisterend oor”, aldus Stichting Ontmoeting.

Voor deze avond worden in het bijzonder diaconieën uitgenodigd, maar ook ouders, jongerenwerkers en jeugdleiders. “Om zo met elkaar in gesprek te gaan over het omgaan met onze jongeren van Flakkee. Iedereen is welkom op deze Ontmoetingsavond.” De avond vindt plaats in de avond vindt plaats in de Gereformeerde kerk aan de Zuid Achterweg 17. In de loop van het jaar zullen er ook Ontmoetingsavonden georganiseerd worden voor midden- en west-Flakkee.

Uit de krant