Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Wintermarkt, kerstpostactie en inleveractie Melissant

Algemeen 371 keer gelezen

MELISSANT - In Melissant worden in aanloop naar de feestdagen een aantal acties voor het goede doel georganiseerd, zoals een wintermarkt, kerstpostactie en een inleveractie voor Oekraïne. 

Zaterdag 10 december 2022 vindt de jaarlijkse wintermarkt plaats op het kerkplein en in ‘de Poort’ (Voorstraat 14 te Melissant). Tijdens deze markt is er versgebakken vis, oliebollen, patat frites en snacks. Daarnaast zijn er producten te koop van bakkerij van Harberden, Slagerij van Zuidland, stoofperen van Leen Stolk groente en fruit, witlof en zelfgemaakte advocaat. De markt is van 10.00 tot en met 15.00 uur. De koffie, thee en fris staan klaar. Van harte welkom!

Kerstpostactie 2022

Verstuur(t) u/jij evenals andere jaren ook dit jaar weer kerstkaarten op Goeree-Overflakkee? Van harte welkom op deze in te komen leveren op de inleveradressen in Melissant.

In “Vollenhoven” Pieterstraat 14 te Melissant: maandag 12 december 13:15 – 15:00 uur.
In “De Poort” Voorstraat 14 te Melissant: zaterdag 10 december 10.00 – 15.00 uur, maandag 12 december 19:00 – 20:00 uur en dinsdag 13 december 19:00 – 20:00 uur.
Een kerstkaart inleveren op een van deze locaties kost € 0,60 per kaart.

Inleveractie Oekraïne

Er blijven nog steeds hulpgoederen nodig voor Oekraïne. Regelmatig vertrekt er een transport vanuit Nederland richting Oekraïne. Men kan een bijdrage leveren door levensmiddelen en goederen in te leveren. Men zamelt goederen en levensmiddelen in tijdens de wintermarkt op december 2022 (zie bovenstaande). Het meest nodig zijn de volgende zaken. Voedingsmiddelen: macaroni, havermout en Brinta (of iets soortgelijks), thee, noedels, suiker, koffie, vlees/vis (in blik), knakworstjes, soep in blik, houdbare melk, goulash of hachee in zakken of blikken

Verzorgingsmiddelen: shampoo, douchegel, wasmiddel, billendoekjes, babyvoeding maat 1 t/m 3, pampers kinderen. Kleding: schoenen en winterlaarzen. Medisch: allerlei soorten verbandmateriaal, paracetamol, ibuprofen, andere pijnstilling. Overig: dekens en kussens, zaklampen (met extra batterijen), kaarsen, lucifers/aanstekers, infuus (natriumchloride), jerrycan met kraan, gymmatjes, slaapzakken, powerbank.

Daarnaast zijn ook andere goederen en levensmiddelen van harte welkom.

Uit de krant