Appel (Malus domesticus), Rozenfamilie (Rosaceae), Rosales, Tweezaadlobbigen (Magnoliopsida), flora, fruitboom
eetbaar - Tiengemeten, west, Zuid-Holland, Nederland, Europa, Tiengemeten, west
Appel (Malus domesticus), Rozenfamilie (Rosaceae), Rosales, Tweezaadlobbigen (Magnoliopsida), flora, fruitboom eetbaar - Tiengemeten, west, Zuid-Holland, Nederland, Europa, Tiengemeten, west Foto: Annette den Dulk

De natuur in op Tiengemeten

Algemeen 378 keer gelezen

Tiengemeten - Sinds 1 april is het bezoekerscentrum op Tiengemeten weer open en worden er weer allerlei activiteiten ontplooid waarbij bezoekers de natuur in kunnen. Hieronder het programma voor de komende maand.

- 7 mei Stappen en happen door het westen
“De lekkerste wandeltocht op Tiengemeten”, zo claimt Natuurmonumenten. Een walking dinner langs het moeras in het westen van het eiland, “dat je niet snel zult vergeten.”

- 15 mei Broedvogels op Tiengemeten
Gefascineerd door vogels? Het eiland Tiengemeten is een waar vogelparadijs. Ga mee met de vogelgids en leer alles over de broedvogels op het eiland.

- 22 mei Miniexpeditie oude polder
Maak samen met de gids een wandeling naar de Oude Polder en hoor onderweg het bijzondere verhaal over de ontstaansgeschiedenis van het eiland.

- 26 mei Dauwtrappen Tiengemeten
In alle vroegte, terwijl iedereen nog slaapt, kun je zien hoe het leven op het eiland langzaam ontwaakt. Speciaal voor natuurliefhebbers die op Hemelvaart vroeg uit de veren willen voor een hele bijzondere ervaring.

- 26 mei Miniexpeditie Vliedberg
Maak samen met de gids een korte wandeling naar de Vliedberg en hoor onderweg het verhaal over de ontstaansgeschiedenis.

- 29 mei De vogels van Tiengemeten
Gefascineerd door vogels? Tiengemeten is een waar vogelparadijs. Ga mee met de vogelgids en leer alles over de vogels op Tiengemeten


Aanmelden
Voor aanmelden en meer informatie kunt u terecht op: www.natuurmonumenten.nl/agenda?page=1&locatie=N_391         

Uit de krant