Afbeelding

De Vogel Bedrijvenvolleybaltoernooi 2022

Algemeen 794 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Een gezellig en sportief avondje uit met collega’s en lokale ondernemers? Op vrijdag 13 mei organiseert volleybalclub Intermezzo samen met Adviesgroep De Vogel het Bedrijven Volleybaltoernooi. Tijdens deze gezellige en sportieve avond, bieden zij ondernemers uit de regio Goeree-Overflakkee de gelegenheid, om samen met collega’s en andere ondernemers een leuke avond te hebben.

Het Bedrijven Volleybaltoernooi wordt ook dit jaar weer georganiseerd in Recreatiecentrum De Staver. Het inschrijfgeld is 60 euro per team. Vanaf 18.30 uur is iedereen welkom, het toernooi zal om 19.00 uur van start gaan. Rond de klok van 22.00 uur worden de laatste wedstrijden gespeeld en zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Na afloop is er uiteraard nog de gelegenheid om een drankje te drinken in het restaurant.

Een goede bodem voor een sportieve avond

In de horeca van De Staver is het mogelijk vooraf een hapje te eten. De reservering kan gemaakt worden bij De Staver tot 11 mei via 0187-483306. Geef hierbij de gewenste tijd, het aantal personen en de keuze voor het eten aan. Er is keuze uit: kipsaté, varkensschnitzel of groenteschnitzel met frites en saus.

Voor alle niveaus

Om voor ieder volleybalniveau een aantrekkelijk niveau te bieden, zijn er twee poules: laag en hoog. Er is plaats voor maximaal 24 teams van minimaal 5 spelers. Inschrijven kan via: www.vcintermezzo.nl, vol is vol.

Uit de krant