Afbeelding

Dorpsraad Sommerdiekse Holle Bollen is nu een feit

Algemeen 764 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Op historische grond, in het prachtige gebouw De Doele, heeft het bestuur van de Dorpsraad Sommerdiekse Holle Bollen voor de eerste keer vergaderd. Daarmee is de dorpsraad nu een feit, al moet de officiële oprichting bij de notaris nog plaatsvinden.

Door Kees van Rixoort

De dorpsraad gaat zich inzetten voor alle Sommerdiekers, hen vertegenwoordigen en hun belangen behartigen. Hoe dat er precies uit gaat zien, zal de komende tijd duidelijk worden. De dorpsraad is hard bezig met de vormgeving en verdere aanpak.

Het bestuur van zal zich binnenkort voorstellen aan de bewoners. De bestuursfuncties zijn als volgt verdeeld: John Ravenshorst – voorzitter, Corné Hollaar – secretaris, Anita Bienefelt – penningmeester, Peter van den Boogert – wijk noord, Peter Wielhouwer – wijk zuid, Jan Mastenbroek – contact met de gemeente, Peter Goedhart, contact met de politie en Buurtpreventie, Darrin de Boer, contact met de middenstand, musea, scholen en verenigingen, en Mark Kieviet – contact over evenementen.

Meer informatie volgt binnenkort via de krant en Facebook. De dorpsraad is ook van plan een aantal keren per jaar een nieuwsbrief te verspreiden onder de leden.

Aanmelden voor het lidmaatschap van de dorpsraad kan via Sommelsdijksedorpsraad@outlook.com. De contributie bedraagt 12,50 euro per jaar. Via het mailadres zijn ook vragen of ideeën welkom over onderwerpen die te maken hebben met Sommelsdijk.

Uit de krant